Pro oblast použití, která nás zprvu zajímala jsme vyvinuli vlastní rozhraní, na jehož zdokonalování stále pracujeme. Není už jen pro přehled o teplotách, umí toho daleko více a ještě více umět bude. Práce na řešení sběru dat z teplotních a vlhkostních senzorů nás vtáhla hlouběji do problematiky a otevřela nám nové možnosti. Každý den přibývají nová čidla, nové možnosti využití ve více a více oborech. Vytyčili jsme si cíl být přehledným portálem pro náročné uživatele, kterým chceme poskytnout informace, přehledy, statistiky, ale také jistotu a klid pro další práci. Rádi se s Vámi o možnosti využití portálu TANIX podělíme a nabídneme Vám všechny jeho služby a možnosti. Ať jste konečný uživatel, dovozce či výrobce hardwaru pro IoT LoRaWAN, postaráme se o Vás - sesbíráme, vyhodnotíme, setřídíme a zobrazíme data ze všech senzorů a v přehledné podobě je dodáme v podobě pravidelného reportu či akutního alarmu, který umožní včas předejít finančním či kvalitativním ztrátám. Kontaktujte nás na Info@tanix.cz, rádi Vám poradíme. Naše příští řešení je to Vaše.
Společnost VÍNOSERVIS s.r.o. se od prvopočátku věnuje prodeji a dovozu vín a výhradnímu zastoupení technologie VINOJET, která slouží k podpoře prodeje kvalitních tichých i šumivých vín po skleničce. Pro naši vinotéku jsme hledali řešení pro snímání teplot
1-3 roky
End-to-End řešení, HW - IoT zařízení, Instalace IoT zařízení, konzultace, poradenství, návrh řešení, Projektový management IoT dodávky, Servis a reklamace, Servisní dohled, SW - IoT aplikace, SW - IoT datová platforma, analytika, SW - IoT mobilní aplikace pro koncové uživatele, Jiné / Other
Informace o aktuálním stavu životního prostředí nejsou zpravidla naměřena tam, kde by nás to nejvíce zajímalo - nejsou z místa, kde žijeme. Počasí je z Ruzyně a z Komořan, vítr z Milešovky a nebo Sněžky. Jakpak je dnes u nás doma? - zpívala ve svém hitu z roku 1964 Eva Pilarová. Je sice rok 2019, ale otázka je stále aktuální.
Každý subjekt, který připravuje nebo zpracovává potraviny musí ze zákona dbát na dodržování přísných hygienických standardů. Sám si musí v rámci metodiky HACCP vyhodnotit kritické body zpracovatelského řetězce, ve kterých by překročení teploty či vlhkosti vedlo k ohrožení zdraví strávníků či ke znehodnocení surovin pro výrobu samotnou. Existuje spousta firem, které tyto povinné záznamy na teplotách nechávají na manuálním odečtu pomocí svých zaměstnanců. Spolehlivost a kvalita záznamů je pak přímo úměrná jejich spolehlivosti, frekvence záznamů je vždy minimální možná a v případě, že dojde v odchylce od stanovené normy v intervalu mezi dvěma odečty či mimo pracovní dobu, neexistuje o tom ani záznam, ani nebylo možné předejít problémům a škodám. Samostatnou kapitolou je nákladnost na manuální odečet. Pracovní síla je dnes jednou z nejdražších položek a měli bychom ji využívat efektivně - i v tomto ohledu je Tanix se svými zanedbatelnými náklady přínosem.